Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

για συμμετοχή στη λειτουργία Λαϊκού Πανεπιστημίου

 Αυτοδιδασκαλίας στην πόλη μας

 

Με πρωτοβουλία πολιτών της πόλης μας ιδρύθηκε και λειτούργησε το Λαϊκό Πανεπιστήμιο – τροφώνια ακαδημία το χρονικό διάστημα 2019-2020, το οποίο βασίζεται στην αυτοδιδασκαλία, στην ομαδική αυτόνομη απόκτηση γνώσης, όπου οι συμμετέχοντες δρουν τόσο ως μαθητές όσο και ως δάσκαλοι.

 

Το όραμα είναι η κοινωνία της μάθησης, η κοινωνία χειραφετημένων πολιτών, πολιτών με άποψη, πολιτών που συγχρόνως είναι μαθητές και …. αγορητές στα πλαίσια της κοινότητας, στα πλαίσια του Δήμου.

Η τροφώνια ακαδημία μετά από ένα ανενεργό, λόγω της πανδημίας, διάστημα, ξεκινάει τον 2ο κύκλο μαθημάτων αυτοδιδασκαλίας με θέμα:

 

 «Λιβαδειά: Η πόλη, οι πολίτες, ο πολιτισμός. Από το παρελθόν στο παρόν. Από το παρόν στο μέλλον».

 

Η δραστηριότητα είναι ανοιχτή για συμμέτοχή σε όλους τους πολίτες, είτε ως εισηγητές είτε ως ακροατές. Οι συναντήσεις θα είναι ανά δεκαπενθήμερο, ημέρα Σάββατο 18.00-21.00

Η πρώτη μας συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17-12-2022, στις 18.00, στην  αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Κουτσοπετάλου 1.

 

Πληροφορίες για τη λειτουργία της τροφώνιας ακαδημίας μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο (blog) : trofoniosakadimia.blogspot.com

 

Email επικοινωνίας: laikopanep@gmail.com

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΡΓΥΡΩ ΓΕΡΟΥΛΙΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΑΒΗ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ